miercuri, iulie 15, 2009

Nicio apasare...

N-am nicio apasare, dar jur ca niciuna, fata de vreun tip de femei! Le iubesc pe toate! Insa nu ma pot abtine sa nu constat aparitia pe scena mondiala a unui nou tip de femela: cea agresiv-inutila, fals-intelectuala, prea grasa ca sa fie dorita, prea sluta ca sa fie fututa de vreun mascul biped si bineuronal, fara vreo garantie data in prealabil vis-a-vis de muuuulte perversiuni sexuale grele. Aceasta e o descriere generalista, asa ca voi extrage mai jos niscai particularitati.

1. Femela care s-ar fute si cu facaletul, dar la cat de tuta e, i se pare redundant sa-l foloseasca, din simplul motiv ca are doua capete si nu stie exact care-i manerul, in ideea ca ambele arata oricum la fel.

2. Femela care pentru a suplini lispa de replici ipotetic generabile dintr-o confluenta neuronala, a inventat gesturi apoteotic-teatrale vecine cu imaginile indelung studiate ale doamnei Nicolesco (vezi sprijinitoarea-i de barbie, nelipsita)

3. Femela care oricum s-ar imbraca, ai vrea sa-i rupi hainele si sa te pisi pe ele, doar-doar si-ar da seama ca-s de cacat. Chiar daca poarta toale de imprumut, de mare senzatie pe alte buci, evident precedente, pe ea arata ca pe gard.

4. Femela care oricum face arata precum ar fi cotrobait intr-o priza la 220 V cu ambele-i degete, in speranta ca gaseste ceva similar cu masturbarea. Si-a gasit curentul electric, care inclocuieste cu succer hair-stylistul... In consecinta arata parca tocmai scapata din mijlocul unui ciclon care i-a bulversat intreg trupul chinuit de spasmele si carceii unei constipatii cronice aparute si sinstalate taman exact peste o mega diareee ce statea sa explodeze. Precum un dop bine infipt in gatul unei sticle de sampanie agitate.

5. Femela care nu-ti da nicio senzatie. De la 5 metri distanta, poate fi foarte bine un barbat anost sau o femeie la fel de ansota. patratoasa si deloc fina, aduce cu lucratorii de la CAP-uri care incarca balegar in remorciler tractoarelor pentru a face loc fanului proaspat necesar furajarii. Pe nimeni n-ar mira daca laolalta cu imparicopitatele rumegatoare, s-ar hrani si ea.


6. Mai sunt si cele din categoria "sunt o pitzi si as face miau miau dar n-am la cine, asa ca jelesc indelung la stele in cautarea unui motan suficient de potent". Indiferent daca vine insusi Zeul Priap, pentru ele nu e indeajuns de bun. Pentru ca efectiv nu-s in cautare de pula. Sau nu stiu inca in cautarea a ce mama dracului se afla. Asa ca varianta "hai sa ne spalam pasaricile ca pisicutele, una celelilalte" este unica viabila pe moment. Sau sintagma inutile de companie, necesare ptr umpleri de goluri spatiale.

Si hai gata ca mi s-a sculat de la atatea fantasme izvorate din sufletul meu cinic si negru, va mai scriu eu azi-maine...
Ce e de concluzionat: toate-s PREA PROASTE CA SA FIE CURVE!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu