miercuri, iulie 15, 2009

alina dixit...

Si pentru ca indemnul amicului Filip a dat glas lumii va arat mai jos ce urmarea
:D

Alina ne-a trimis:

Nu vad de ce si-ar pune cineva problema inteligentei curvelor… poate plictiseala are ceva de aface cu asta. Nu zic nu…. Suna bine, dar sa fim seriosi notiunea de “curva” a ajuns in aceste vremuri prea minunate, la fel de evaziva ca si notiunea de frumos, deci evident depinde din ce punct de vedere o privesti…

Parerea mea… va faceti pre multe probleme… bucurati-va de ce aveti…maine… sau chiar azi poate sa nu mai fie…
Iti vine sa te futi fute-te…nu iti vine…nu o face… parerea oamenilor va fi la fel de diferita pe cat de multi sunt. Ce simplu e, nu?

E o singura problema desi sunt perfect de acord cu prietenul Vasilescu asa ca nu mai reiau toata tarasenia… mai trebuie completat ceva. Daca va futeti…. Este minunat, dar nu este de ajuns sa nu ceri numarul de telefon, imi pare rau, mai trebuie sa iti tii si gura, in pula mea!!!
Care mai e frumusetea… daca toata lumea stie? Care mai e misterul, pe care l-ai impartii numai cu persoana din momentul respectiv, daca te stie tot targul?

Vrei sa nu dai explicatii sa nu te judece lumea, sa continue totul asa cum a fost pana in momentul futaiului?... mimunat! TACI in pula mea!!! indiferent de ce sex esti, cat ti-a placut sau nu… pe noi restul NU NE INTERESEAZA…. Sau esti prea plictisit/plictisita… pune mana pe o carte, fa o laba. Toata lumea (si cand spun “toata lumea” nu ma refer la devotati catolici mormoni… conservatori, desi ce le trece si astora prin cap numai dumnezeu stie…treaba lor!) isi doreste sa fie un grande futadore sau o mare curva, indiferent cu cine o face… cand, cum, ce sex are… toti ne dorim sa fim cei mai buni la capitolul asta…extraordinar… poate unora le si iese… dar daca o faceti doar pentru a putea iesi in evidenta sa le spuneti… “Ah… fata sa-ti zic… l-am futut pe Gicu Ceasca aseara de i-au sarit ochii…da’ vezi sa nu mai spui la nimeni… Respectiv “frate am futut-o pe Mimi Toarta… nu mai vroia sa plece Frate…am rupt-o…si a facut si o mu…..ie! mai bine va scoateti o coasta si va faceti muie singuri / singure! Si ce valva ati face si cu asta daca a-ti povesti-o nu?!

Futu-va in gura de proaste… nu sunteti curve (curva este un substantiv gen feminin… dar aici notiunea de curva implica atat barbati cat si femei…deci nu va bucurati “fratilor” ca nu ati scapat de dispret!)…macar alea stiu de ce o fac... sunteti PROASTE voi o faceti pentru fala!!! Din plictiseala, ca sa epatati…. Si dupa aia spuneti ca vreti sa iubiti si sa va casatoriti si sa aveti o familie… pai dupa ce v-ati rupt-o in 2, si povestiti in detaliu…numai in Pachistan va mai crede cineva…. Desi si acolo veti intalni dificultati, pentru ca veti face la fel… si atunci…ete Sulea Spataru va mai ia pe voi in casatorie curvelor proaste de gura!!!! Ca daca taceati, si va bucurati de moment… pentru aia si alea de ar vrea sa va ia, fara sa stie ce poame sunteti… ramaneati curate / curati si o posibila varianta… dar asa cum spuneam…sulea spataru… eu zic sa-l asteptati ca vine, dar nu azi.

Ca sa inchei aceasta peroratie usor isterica… va rog sa fa futeti…. Va rog eu! Fiti curve, curvi (multumim corvin pentru initiativa de a transforma acest substantiv si in masculin…) contrar opiniei generale… sa fii curva e o stare de fapt… asa cum e si IPOCRIZIA!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu