marți, iulie 21, 2009

calitate vs cantitate (sau kilometrajul dat peste cap)

cand te apuci de sportul asta iti propui sa ai numai experiente "inaltatoare" si calitativ superioare. corect ? ce nu stii inca este faptul ca pana ajungi la calitate faci kilometrii de cearceaf fara prea mari satisfactii. se poate spune ca vei castiga experienta, ca vei invata sa fi mai mobil, activ si inovator in act... se mai poate spune ca vei invata ca sexul nu trebuie sa fie grav si afectat.

am o prietena care face mai multi kilometrii decat o masina de formula 1... de ce ? ei bine scumpa de ea isi gaseste mereu cate un tampit dispus sa copuleze, ca il gaseste nu ar fi o drama asa mare dar fata mea nu stie sa spuna NU. De cele mai multe ori ajunge la concluzia ca nu e o experienta sexuala notabila si ca inevitabil subiectul se trece la kilometrii.

daca stam sa ne gandim intr-o viata de femeie activa gasesti maxim 5 experiente notabile, majoritatea fiind, cu regret va spun, trecute la kilometraj... drept e ca in momentul in care iti alegi partenerul de aventura anumite gesturi, atingeri, vorbe pot sa iti induca FALSA impresie ca noaptea o vei incheia cu un imens zambet satisfacut pe fata. tot atat de adevarat este ca de nu ar mai alerga hormonii am putea fi rationale si ne-am putea da seama ca domnul este doar laudaros, ca nu are inspiratia si experienta necesara pentru a ne satisface ...dar astea sunt utopii.

daca toate femeile s-ar prinde de la inceput ca "stimabilul" nu corespunde cerintelor am avea parte de o mare de barbati nefututi si de o mare de femei care se lupta pe viata si pe moarte pentru masculii alfa... (marile vor fi impartite in functie de preferinte - dar despre asta intr-un alt post )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu