marți, iulie 14, 2009

DA DAAAA

Ca tot vb pe pagina mea de hi5 ( ei bine da...am si eu intrare in randul lumii ) despre binecunoscuta piesa a parazitilor. Ei bine fratilor, ce e mai frumos decit sa-ti faca iubita un "cadou" de ziua ei? Huh? Nimic nu e mai frumos. Scapi de stresul provocat de cautarea cadoului, de banuiala ca te dai la prietena ei cea mai buna ( cand de fapt te ajuta sa-i alegi un cadeu mai de doamne ajuta), de drumurile necontenite la barul unde ai avut proasta inspiratie sa ii organizezi petrecerea... Dupa o noapte zbuciumata in alcool meriti si tu o m..e prestata la repezeala. De ce repezeala? Pai si cand mai dormim honey...ca sunt franta! Nu vrei maine cand ne trezim? Acum? Off...fie, dar sa nu ma tii mult!
Eu nu am inteles eticheta aplicata de falsii puritani mioritici femeilor din vechea Dacie. Pai daca vrea oama sa se culce cu tine din prima...ce e rau in asta? Sau voi astia, criticii obiceiurilor sexuale, nu credeti la sexul din prima? Aoleo, mai puneti mana dragii mei pe o femeie din cand in cand. Si in loc sa ragaiti titluri de carti citite si filme culte vazute... ia bagati o vb de apreciere despre tunsoare, machiaj, tzoale si aspect general! Ia sa vedeti cum se dezleaga inhibitiile si cum reusiti( impotriva vointei voastre..da da da..categoric impotriva) sa aduceti in patul domniilor voatre, din cand in cand, o femeie dupa prima intilnire! Unde sa le agatati? Cum unde? Pai daca va spun si asta...adio rating la tv-urile cu programe interzise minorilor! Ma indoiesc ca renuntati la masturbare doar pentru a merge intr-un club!
"Prea proasta sa fiu curva" devine usor, usor, un concept. Cunosc o gramada de femei care ar da viata de acasa pe citeva nopti de futai dement! Din ala in care dimineata se plange de dureri in zonele umede. Si cand ajunge acasa isi priveste corporatistul cu mila: vai de pula ta baiete! O ai, ti-a dat al de sus si ceva marime, dar cand vine vb de futai..... Asa ajunge o romanca, ca despre ele vb, sa isi imparta viata si gandurile intre amant si sot. Sau prieten. Eventual logodnic. Viata: ptr ca nu renunta la salariul unui corporatist si vacantele in aceeasi grecie sau antalie ( ca in fiecare vara), la casa plina de plasme si hi-tech-uri. Din cand in cand da o fuga in club si o rupe pana dimineata. Gandurile: sunt curva? Imi insel barbatul? Sa ma simt vinovata sau curva? Sa ma simt aiurea ca in loc sa aleg o viata bonoma prefer sa ma fut si sa ma simt bine?
Dragii mei ( astia care au incercat ) ati patit vreodata sa auziti femeia de sub voi, sau de deasupra, cum in loc de: " oh yes","go baby", "fuck me hard", " acolo mah!", " adinc, adinc, ADINC" si alte expresii, sa strige: doamne, cit de bine e sa te futi!...? S-a intimplat?
Atunci sa stiti de la mine, acea femeie a realizat ptr ce are pizda acolo unde e pusa de al de sus! Sa nu cumva sa ii cereti nr de telefon dupa. Stricati toata magia unei nopti frumoase!

4 comentarii:

  1. ei da... de aia avem barbati pe blogul acesta.
    BINE MA!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  2. si blogul asta cum se citeste? Cu maciuca sculata sau culcata? Am omis instructiunile si mie sa nu fiu prins in offsaid :-s

    RăspundețiȘtergere
  3. @ anonimul : se citeste cum poate fiecare

    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorba unui clasic in viata: "Citeste cine vrea, intelege cine poate!"

    RăspundețiȘtergere