luni, ianuarie 11, 2010

aberatie sexuala ...

sunt neveste care isi pot transforma sotii in impotenti, la fel cum sunt si soti care pot face o femeie pasionala sa devina frigida. totul vine de la creier.
cum se poarta, cel cu care iti imparti patul, cu tine in timpul actului sexual.
Femeile au tendinta sa ia in tragic o lipsa a erectiei. au impresia ca nu se mai scoala din cauza lor. Si in loc sa vorbeasca cu barbatul sa vada ce are de nu mai are erectie, se bosumfla si fac o mare drama. Dragelor daca nu se ridica asa cum facea la inceputuri ar fi bine sa va intrebati de ce. Poate v-ati ingrasat - desi asta rareori e o problema -, poate ca e timpul sa incepeti sa aduceti jucariile sexuale in doermitor. Nici o vizita la sex shop nu strica, asa va mai diversificati lenjeria de amor. Oricum in cele mai multe cazuri barbatul are altceva in minte, e preocupat de ceva - fie nu se simte confortabil fizic, fie are o problema personala - daca vorbesti cu el afli ce il preocupa, si asa stii ca nu din cauza ta nu i se mai ridica...

mi s-a intamplat si mie de cateva ori ca barbatul care desi murea sa mi-o puna nu reusea sa produca o erectie decenta... am aflat ca intr-un caz el era usor prea beat ca isi poata controla erectia, intr-un alt caz avea ceva probleme de familie care il preocupau mai mult decat ar fi vrut el sa lase sa se vada, iar intr-un alt caz pur si simplu barbatul ala se gandea ca trebuie sa aiba o super prestatie ca sa nu ma dezamageasca.

Nu spun ca numai asa se intampla. sunt cazuri in care barbatul s-a indragostit de o alta si tu nu mai prezinti interes, aia e gaseste si tu fie metoda prin care sa il readuci in dormitor, fie gaseste un barbat care sa umple golul lasat de cel care nu te mai doreste.

si acum varianta femeia care devine frigida... am o prietena care ajunsese sa nu mai stie ce pretexte sa foloseasca pentru a nu face sex cu partenerul ei. de la celebra migrena la durerea degetului mic de la piciorul stang, o durere cumplita de altfel peste care nu se poate tece.... de ce ? simplu de fiecare data cand barbatul se apropia de ea, sa o sarute, sa o mangaie pe amica mea o cuprindea o greata imensa si o stare de rau generalizat. Sexul cu barbatul ala era o corvoada - nu suporta cum o atinge, nu simtea nimic atunci cand facea sex cu el - spunea mereu suport 5 minute de animal transpirand o data la 6 luni, mai mult nu pot....
ciudat e ca dupa o lunga perioada prietena mea ajunsese sa nu mai vrea sa faca sex cu nici un barbat. ce e drept si-a revenit, acum face sex ... dar cativa ani m-am temut ca o sa devina calugarita :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu